Op witte donderdag, goede vrijdag en stille zaterdag is er elke avond om 19.30 uur een dienst in de Stefanuskerk. De werkgroep eredienst heeft deze vieringen voorbereid. Ze sluiten op elkaar aan - samen vormen ze één geheel in de aanloop naar het Paasfeest. Het is ook goed mogelijk één of twee van de avonden bij te wonen.

Op Paasmorgen is er op verzoek van een aantal mensen weer een Paasontbijt.
De kerkdienst op Paasmorgen begint om 10.00 uur en sluit bij het Paasontbijt aan. De kerkdienst is ook afzonderlijk te bezoeken.

De vieringen zijn sober van karakter en zijn bedoeld om de kerkganger te betrekken bij een eeuwenoud verhaal dat vertelt van het lijden en de opstanding van het mensenkind Jezus. Het is een verhaal over hem en zijn God en tegelijk een verhaal over wie wij zijn en waar wij staan.

Hieronder leest u er meer over

witte donderdag, 18 april , 19.30 uur Stefanuskerk
dienst van Schrift en Tafel; Johannes 13: Jezus wast de voeten van zijn leerlingen
mmv catechesegroep

goede vrijdag, 19 april, 19.30 uur Stefanuskerk
avondgebed; Johannes 18 en 19: veroordeling en kruisiging van Jezus
aria:  He was Despised uit de Messiah van Händel
mmv vocaal Damsterboordkwartet olv Helmer Roelofs

stille zaterdag, 20 april, 19.30 uur Stefanuskerk
avondgebed; Johannes 19, 38-42: Jezus wordt begraven

zondag 21 april Paasontbijt, 9.00 uur in Kerkenheem

Pasen, zondag 21 april, 10.00 uur Stefanuskerk
we vieren de opstanding van onze Heer!
aan het begin van de dienst wordt de Paaskaars binnengebracht
Johannes 20, Maria - bij het graf van Jezus – hoort haar naam
mmv Helmer Roelofs, cantor // na afloop: kinderen kunnen eieren zoeken in de kerk

Organist in alle dienst is Gerard van Reenen, predikant, ds Jan Wilts.