Lampionnendienst op 11 november.

Een speciale kerkdienst in het teken van Sint Maarten, op zondag 11 november. Alle kinderen mogen hun lampion meenemen naar de kerk.

De lampionnen maken de dienst extra feestelijk en geven licht tijdens de viering, letterlijk en figuurlijk. We zingen liederen die bij Sint Maarten passen en de dominee vertelt een prachtig verhaal over de mantel van Sint Maarten. De kinderen blijven dan ook de gehele dienst in de kerk, (er is geen aparte kindernevendienst, wel oppas zoals normaal).

Behalve langs de deuren gaan en lekkers krijgen, gaat Sint Maarten over delen. Wat je zelf hebt kun je delen met een ander. Bijvoorbeeld eten, geld of spullen, maar ook vreugde, geluk en blijdschap.

Kom je ook, met je lampion? We hopen dat er veel mensen komen, oud en jong, want vreugde, geluk en blijdschap worden groter hoe meer je het deelt.