Samen met de kindernevendienstleiding was op zondag 18 mei een prachtige speciale “kinderdienst “ voorbereid.

Een dienst waarbij alles anders dan anders ging.

Als Bijbelverhaal was gekozen voor de “verloren zoon”.

zondag 19 mei -- 10 uur -- Stefanuskerk -- kinderdienst

Elke zondag vertrekken de kinderen in de dienst na ongeveer een kwartier over het witte bruggetje naar de kindernevendienstruimte in Kerkenheem. Wat gebeurt daar en hoe gaat dat? Dat laten we komende zondag in de kerkdienst zien. De kinderen blijven dus.
Een echte kerkdienst - als een kindernevendienst - voor ieder die die kind is .... of het was .... of het opnieuw is .... of er naar verlangt. We horen de gelijkenis van de  verloren zoon - laat de kerk maar een feestzaal worden! Een feestzaal waar ieder welkom is.

Bij voldoende belangstelling organiseert de Ouderen Bezoekgroep van de Gemeente Damsterboord

een gezellige middag.

Bent u 70 jaar of ouder?

Dan bent u van harte welkom in Kerkenheem, Noorddijkerweg 12, op donderdag 27 juni 2019

van 15.00 tot 17.00 uur.

Het thema van deze middag is “ontmoeten”.

We gaan dit vorm geven o.a. door een high-tea, quiz en een hapje en drankje.

We hopen elkaar te “ontmoeten” in een ontspannen sfeer.

Spreekt u dit aan?

Wilt u zich dan vóór 20 juni 2019 opgeven bij:

Corrie van Dijken,

tel.: 050-5415885

Nieuwsbrief 74 van 10 april 2019 is uit. Lees hem hier: Nieuwsbrief Pasen 2019 (nr 74)

Zoals elk jaar heeft de kindernevendienst van Damsterboord weer samen met de Walfriedgemeenschap een 40 dagen project, waarmee we van 10 maart tot en met 21 april in 7 weken naar Pasen toeleven. Ons project heet ‘Een nieuw begin’. Samen met Julia en Stef leren we wat je allemaal nodig hebt om een nieuw begin te kunnen maken. Kiezen, wakker worden, geduld, vergeven, teruggeven, juichen en hulp krijgen. Er is in deze periode elke week kindernevendienst en ook als je niet elke week kunt komen, kun je gewoon meedoen met ons project. Iedereen kan een nieuw begin maken, doe je mee?

Palmpaasstokken maken: Zaterdag 13 april in de Emmauskerk van 16:00 tot 17:00 uur.

Zondag 14 april, Palmpasen, om 10:15 uur verzamelen in de Emmauskerk. Alle kinderen met hun palmpaasstok gaan zingend in optocht naar Mercator (onder begeleiding). De kerkdienst begint om 11:00 uur.