IN TEGENSTELLING TOT ANDERE BERICHTEN (GELDT OOK VOOR ANDERE BERICHTEN OP WEBSITE) BEGIN DE KERKDIENST OP

ZONDAG 24 MAART OM 10.00 UUR (NOORDDIJK)

De toelichtingen over Psalmen en antifonen die in de weken voor Pasen (in 2019) op de liturgieën staan, zijn verzameld in één document: u vindt het in deze link

Nieuwsbrief veertigdagentijd on-line Nieuwsbrief 73

kindercatechese in maart en april

In de weken voorafgaand aan Pasen, beginnend op maandag 25 maart willen we een kort programma van kindercatechese aanbieden. We stellen ons het volgende voor.

- data, maandag 25 maart, maandag 1 april, maandag 8 april, maandag 15 april; donderdagavond 18 april

Zoals elk jaar heeft de kindernevendienst van Damsterboord weer samen met de Walfriedgemeenschap een 40 dagen project, waarmee we van 10 maart tot en met 21 april in 7 weken naar Pasen toeleven. Ons project heet ‘Een nieuw begin’. Samen met Julia en Stef leren we wat je allemaal nodig hebt om een nieuw begin te kunnen maken. Kiezen, wakker worden, geduld, vergeven, teruggeven, juichen en hulp krijgen. Er is in deze periode elke week kindernevendienst en ook als je niet elke week kunt komen, kun je gewoon meedoen met ons project. Iedereen kan een nieuw begin maken, doe je mee?

Palmpaasstokken maken: Zaterdag 13 april in de Emmauskerk van 16:00 tot 17:00 uur.

Zondag 14 april, Palmpasen, om 10:15 uur verzamelen in de Emmauskerk. Alle kinderen met hun palmpaasstok gaan zingend in optocht naar Mercator (onder begeleiding). De kerkdienst begint om 11:00 uur.